Buitensessies

Om zaken in beweging te krijgen in ons, is fysiek bewegen heel nuttig. Buiten bewegen werkt daarenboven heilzaam! En zeker in een groenrijke omgeving. Het geeft ons letterlijk en figuurlijk ademruimte.

De natuur brengt ons rust en levensenergie. Sporten hoeft niet per se afmattend te zijn, integendeel...

In deze buitensessies zijn de belangrijkste doelstellingen: bewust bewegen en voelen wat er gebeurt in ons lichaam. Ieder werkt op zijn of haar niveau.

Lente, zomer, herfst of winter: ieder seizoen heeft zijn charmes! De thema's van deze buitensessies worden er ook naar aangepast.

Praktisch

  • 8u30 tot 9u15: Pilates
    Versterkings- en stretchoefeningen voor de core, houdingscorrectie en lichaamsbewustwording
  • 9u15 tot 10u: Yoga
    Ademhalingsoefeningen, relaxatietechnieken, versterking en versoepeling

Zaterdagvoormiddag
van zaterdag 14 september 2024 tot en met 12 oktober 2024

Locatie: Groenhart, Praktijk Demonie
Prijs: 10 euro per beurt

Ja, ik ben geïnteresseerd in de buitensessies

"De yogalessen bij Hannelore zijn even onthaasten. Dit geeft voor mij zowel mentaal als lichamelijk nieuwe energie. In een uurtje voel ik mij herboren... fysiek en mentaal terug in balans."
Valerie

"Het zijn heel gevarieerde sessies, nu eens oefeningen voor de rug, dan weer voor de nek... Heel het lichaam komt aan bod. De lessen gingen bijna steeds buiten door. Ondertussen konden we genieten van de natuur. Dit is zeker een meerwaarde. Zalig ontspannend voor lichaam en geest."
Sofie

"Ik kijk wekelijks uit naar de yogales. Door de aangename, positieve stem en de haalbare oefeningen kom ik tot rust. Hannelore slaagt erin om in deze hectische samenleving mij de tijd te geven om even te herbronnen, je spieren soepel te houden, ..."
Inge